Algemeen

Wij zijn een gereedschapsleverancier van verspanende gereedschappen.

Sinds 1991 zijn we gespecialiseerd in het verspanen van geharde materialen en het werken met kleine precisiegereedschappen.

Wij leveren alleen het beste van voornamelijke Japanse bodem. Met uitmuntende nauwkeurigheden en uitstekende service maken wij vaak het verschil bij onze klanten. Dit zie je ook terug in de reviews die ze hebben geschreven voor ons.

Het bestellen op onze website werkt heel gemakkelijk. Maar mocht je daar niet in uitkomen, bel, mail of whatsapp gerust! Dan helpen we je graag verder.

Onze klanten zijn voornamelijk de klanten die in moeilijk verspaanbare materialen zitten, dit is vaak waarin wij het grootste verschil maken. Ook kiezen klanten vaak voor ons als ze zeer nauwkeurig moeten werken, met diameter en radius toleranties binnen enkele microns.

90% van onze gereedschappen kunnen we binnen enkele werkdagen leveren, dit verschilt per item en de hoeveelheid die hierin besteld wordt.

Mocht het wel een backorder zijn en er is spoed bij, laat het ons gerust weten, dan zorgen we dat we aan de slag gaan om te kijken naar eventueel een alternatief, of dat een van de Union Tool collega’s in het buitenland voorraad heeft.

Kortom, voor goede levertijden en snelle adequate leveringen, moet je bij ons zijn.

Bestellen

Bestellen kan via de site, na goedkeuring van de bedrijfsgegevens.

Betalen

Betalen kan als bestaande klant via factuur, of na contact met ons, er kan ook betaald worden via mollie payments.

Verzending

Verzendingen lopen via UPS.

Retourneren

Normaal gezien is retourneren niet van de orde, maar mocht het onverhoopt toch zo voorkomen dat je nét het verkeerde hebt besteld, laat het gerust weten dan komen we er vaak wel in uit.